
Пиво – ігристий, освіжаючий напій, що володіє характерним хмельовим ароматом і приємним злегка гіркуватим смаком, насичений вуглекислим газом, який утворився в процесі бродіння. Пиво здатне вгамовувати спрагу, підвищувати загальний тонус організму людини, також пиво покращує обмін речовин. Пивоваріння визнано одним з найдавніших виробництв і одним з найпоширеніших у світі.
Основними компонентами пива є хміль, дріжджі, солод і, звісно, і вода. Для того, що б отримати дійсно смачний напій, потрібно правильно підібрати ці інгредієнти, вибрати оптимальні пропорції і грамотно приготувати.

Сучасне пивне виробництво являє собою велику зв’язку технологічного обладнання в санітарному виконанні. Сам процес, як правило, закритий і повністю автоматизований. Відповідно на кожному з виробничих етапів застосовується та чи інша одиниця устаткування, укомплектована системою автоматики і виконавчими пристроями. Одним з таких пристроїв виступає гвинтовий насос.

- Перекачування дробленого солоду з водою
- Перекачування затору
- Перекачування розчину кизельгура
- Перекачування пивної дробини
- Перекачування мальтозної патоки