У сучасному світі складно уявити супермакет, в якому не можна було б купити м’ясну продукцію, будь то: м’ясний фарш, ковбасні вироби, куряче, свиняче або яловиче м’ясо, м’ясні полфабрикати і навіть корм для домашніх тварин. Попит на продукцію завжди народжує пропозицію. Тому будь-яке м’ясопереробне підприємство постійно стикається з завданням по перекачуванню різних продуктів. Діапазон даних продуктів дуже широкий, починаючи від соляних, миючих розчинів, і закінчуючи різними видами фаршу і шматочків м’яса.

Від роботи насосного обладнання залежить весь хід технологічного процесу. Важливо отримати не тільки якісний Товар по всьому технологічному ланцюжку, але також важливо зберегти незмінною структуру продукту при його дозуванні, що особливо актуально для продуктів з включеннями (паштети з грибами, маслинами і т.д.).

Вирішення задач:

  • Перекачування крові з пером і без нього
  • Перекачування тваринного жиру
  • Перекачування кишкового мішка в основному пташиного (кури, гуси, перепели)
  • Перекачування м’ясного або м’ясо-кісткового фаршу
  • Перекачування паштетів, м’ясної емульсії, ковбасного фаршу
  • Перекачування тіста для виробництва напівфабрикатів
  • Перекачування начинок: картопля з грибами, фарш з цибулею і т.п.
Back to Top